Uitvaartvideo:
Een waardevolle herinnering
aan het afscheid van een geliefde.

Livestream mogelijk.

De belangrijkste kenmerken van mijn manier van werken

Hoge kwaliteit beelden door gebruik van uitsluitend High-End professionele 4K HDR productiecamera’s en lenzen met een groot zoombereik.

Hoge resolutie opnamen in 4K UltraHD (3840 x 2160p) of Full HD (1920 x 1080p). Zelfs 4K HDR (High Dynamic Range) video is mogelijk.

Voor perfect geluid worden sprekers voorzien van professionele zendermicrofoons en worden er waar nodig extra microfoons geplaatst.

Livestreaming is een zéér gewaardeerde mogelijkheid om degene die niet aanwezig kunnen zijn via een afgeschermde online verbinding mee te laten kijken. Ook mogelijk vanaf de begraafplaats.
Lees verder ...

Er wordt  respectvol  en op de achtergrond gefilmd zonder de uitvaart ook maar enigszins te verstoren. Door mijn jarenlange ervaring weet ik hoe te handelen en kan ik snel inspelen op wat er komen gaat zonder dat dit de aandacht van de aanwezigen afleid.

Oplevering van de uitvaartvideo gebeurd standaard via downloadlink, maar is ook mogelijk op DVD, Blu-raydisc of USB-stick.

Waarom zou je een uitvaartvideo laten maken?

Iedereen die wel eens een uitvaart van nabij heeft meegemaakt zal kunnen beamen dat er tijdens een uitvaart veel langs je heen gaat. Emoties nemen snel de overhand en achteraf weten velen zich nauwelijks iets meer te herinneren van wat er allemaal door familie, vrienden of collega’s gezegd of bijgedragen is, laat staan dat men zich herinnerd wie er allemaal aanwezig waren. Dat is gezien de omstandigheden niet zo vreemd, maar juist daarom is video zo belangrijk want geen ander medium is in staat om sfeer, emotie, gevoelens en beleving rondom de uitvaart zo goed vast te leggen en over te brengen als video. Het terug kúnnen kijken van de uitvaart blijkt voor veel nabestaanden een positief effect te hebben bij de rouwverwerking. Achteraf is men blij dat men de uitvaart op video heeft laten vastleggen.

Als gevolg van de huidige Coronacrisis mogen er nog slechts een klein aantal mensen bij de uitvaart aanwezig zijn. Voor nabestaanden is dit extra zwaar. Juist nu biedt uitvaartvideo in combinatie met livestreamen uitkomst.

 

Otto-Hadders-bedrijfsvideo

Wat kost het om
een uitvaartvideo
te laten maken?

De kosten worden met name bepaalde door uw wensen. Wilt u met één of meerdere camera's gefilmd hebben? Wilt u een compleet gemonteerde en bewerkte uitvaartvideo? Of wilt u alleen een livestream laten verzorgen?

Eén ding kan ik u verzekeren: De kosten zijn het méér dan waard. Uitvaartvideo inclusief livestream is er al vanaf €‭595‬ inclusief BTW. Als u wilt weten wat een uitvaartvideo op basis van uw wensen gaat kosten, neem dan gerust contact met mij op. Dan maak ik graag een persoonlijke en maat gemaakte aanbieding voor u.

Contactgegevens

Druwerbrink 424
7812 TT Emmen

KvK nr. 04071436
BTW-ID: NL001258116B33

Algemene informatie

Inloggen op livestreams