Uitvaart Livestream

livestream uitvaart

livestream uitvaart

Wat is een livestream?

Livestream is een techniek waarbij video & audio via het internet kan worden verzonden en de gebeurtenis live kan worden meegekeken. Vergelijk het met een televisie uitzending. Het biedt iedereen de mogelijkheid om, waar ook ter wereld, de uitvaart live op hun eigen Smart TV, computer, smartphone of tablet bij te wonen. Familie, vrienden en kennissen die in het buitenland wonen en vanwege de corona of door ouderdom, ziekte of vakantie niet in de gelegenheid zijn om de uitvaart persoonlijk bij te wonen, kunnen door een uitvaart livestream meekijken op de plek waar ze zich op dat moment bevinden.

Juist nú tijdens de coronacrisis, waarbij er slechts een beperkt aantal genodigden bij uitvaarten aanwezig mogen zijn en het overkomen vanuit het buitenland niet of nauwelijks mogelijk is, is een livestream dé oplossing om toch met elkaar verbonden te blijven.


Uitvaart livestream door Hadders Media

Hoge kwaliteit en flexibiliteit
Onze moderne video regieset kan snel worden neergezet. Meerdere professionele videocamera's zorgen voor haarscherpe en gedetailleerde beelden met voldoende afwisseling. De camera's beschikken over topklasse lenzen die niet alleen een haarscherp beeld produceren, maar ook door het gunstige telebereik op gepaste afstand kunnen blijven. Het geluid wordt door meerdere microfoons geregistreerd, verbeterd en gemixed voor een optimale geluidskwaliteit. Dit alles zorgt een meer persoonlijke en prettige beleving bij de kijkers. 

Livestream vanaf elke locatie

We kunnen vanaf elke locatie (dus ook vanaf locaties zonder internet!) livestreamen door gebruik te maken van meerdere mobiele 4G+/5G netwerken. Onze apparatuur voegt al deze signalen samen tot één sterk en stabiel signaal. Dat maakt het mogelijk om ook het uitdragen van de kist uit huis en de laatste momenten op de begraafplaats en de graflegging uit te zenden. Uit de vele reacties die we ontvangen blijkt dat het heel erg gewaardeerd wordt als ook deze momenten van de uitvaart worden vastgelegd en gestreamd.
Door gebruik van deze techniek is de uitvaart livestream van begin tot einde, zonder onderbrekingen en haperingen, overal ter wereld stabiel via internet te volgen.

Kosten Uitvaart livestream

Uitvaartvideo inclusief livestream is er vanaf €550 inclusief btw en inclusief reiskosten binnen Nederland. De originele opnamen worden nadien middels een downloadlink beschikbaar gesteld.
Standaard filmen en streamen wij met meerdere camera's gelijktijdig. Optioneel kan er een uitgebreide montage gedaan worden met een professioneel ogend eindresultaat. Hiervoor gelden meerprijzen.

Neem gerust contact op als er vragen over zijn met betrekking tot het livestreamen of als u wilt boeken. Wij werken door heel Nederland. U kunt ons altijd bellen op 0646098591 of mailen naar info@haddersmedia.nl

TERUG NAAR VORIGE PAGINA

DOWNLOAD BROCHURE

Wat anderen zeggen

Meer weten?

Neem direct contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.