Uitvaart Livestream

Wat is het?

Livestreaming is een techniek waarbij in real time videobeelden & audio via het internet beschikbaar kunnen worden gesteld om te worden bekeken via een al dan niet afgeschermde webpagina.

Coronacrisis

Juist nú tijdens de coronacrisis, waarbij er slechts een beperkt aantal genodigden bij uitvaarten aanwezig mogen of kunnen zijn en het overkomen vanuit het buitenland niet of nauwelijks mogelijk is, is een livestream voor velen een zéér gewaardeerde oplossing.

Het biedt iedereen de mogelijkheid om, waar ter wereld zij zich ook bevinden, de uitvaart live op hun eigen Smart TV, computer, smartphone of tablet bij te wonen. Familie, vrienden en kennissen die in het buitenland wonen, of vanwege de corona of door ouderdom, ziekte of vakantie niet in de gelegenheid zijn om de uitvaart persoonlijk bij te wonen, kunnen door zo'n uitvaart livestream meekijken op de plek waar ze zich op dat moment bevinden.

Uitvaart livestream door Hadders Media

Hoge kwaliteit en flexibiliteit
Onze videoregie set kan snel worden neergezet om de livestream in hoge kwaliteit uit te zenden. Meerdere professionele 4K UHD productiecamera's zorgen voor haarscherpe en gedetailleerde beelden met voldoende afwisseling. De camera's beschikken over topklasse lenzen die een haarscherp beeld produceren maar ook op gepaste afstand kunnen blijven. Het geluid wordt door meerdere microfoons geregistreerd, verbeterd en gemixed voor een optimale geluidskwaliteit. Dit alles zorgt een meer persoonlijke en prettigere beleving bij de kijkers. 

Livestreamen op locatie

We kunnen vanaf elke locatie streamen via het mobiele 4G+/5G netwerk. Dus ook vanaf locaties waar géén internet aanwezig is. Dat maakt het mogelijk om ook het uitdragen van de kist uit huis en de laatste momenten op de begraafplaats te filmen en te streamen. Uit de vele reacties die we ontvangen blijkt dat het heel erg gewaardeerd wordt als ook déze bijzondere momenten van de uitvaart worden vastgelegd en gestreamd.

Om een goede en stabiele livestream bij de uitvaart te realiseren maken wij gebruik van professionele LiveU streaming apparatuur. Deze maakt verbinding met meerdere 4G+/5G netwerken gelijktijdig (eventueel aangevuld met Wi-Fi en Ethernet) en voegt deze samen tot één sterk en stabiel signaal. Hierdoor worden signaalverlies en haperende beelden voorkomen en wordt de algehele beeldkwaliteit beter. Door gebruik van deze techniek is de uitvaart livestream van begin tot einde, zonder onderbrekingen en haperingen, overal ter wereld via internet te volgen. Indien gewenst kan het beeld worden doorgezet naar extra TV-schermen in nabij gelegen ruimten.

 

Kosten Uitvaart livestream

Uitvaartvideo inclusief livestream is er vanaf €549 inclusief btw en inclusief reiskosten binnen Nederland. De originele opnamen worden nadien middels een downloadlink beschikbaar gesteld.
Standaard filmen en streamen wij met meerdere camera's gelijktijdig. Optioneel kan er een uitgebreide montage gedaan worden met een professioneel ogend eindresultaat. Hiervoor gelden meerprijzen.

Neem gerust contact op als er vragen over zijn met betrekking tot het livestreamen of als u wilt boeken. Wij werken door heel Nederland. U kunt ons altijd bellen op 0646098591 of mailen naar info@haddersmedia.nl

TERUG NAAR VORIGE PAGINA

DOWNLOAD BROCHURE

Meer weten?

Neem direct contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Wat anderen zeggen