Livestreaming van de huwelijksceremonie en/of de inzegeningsdienst biedt de mogelijkheid om, waar ook ter wereld, jullie huwelijk via een afgeschermde internetverbinding live bij te wonen.

Zeker in situaties zoals nu tijdens de coronacrisis waarbij er slechts een beperkt aantal genodigden aanwezig mogen of kunnen zijn, biedt livestreaming uitkomst. Familie of vrienden die in het buitenland wonen of door ouderdom of ziekte niet in de gelegenheid zijn om het huwelijk bij te wonen kunnen door een directe live verbinding meekijken op de plek waar ze zich bevinden.

Wij werken met professionele livestream apparatuur die via meerdere 4G/5G netwerken tegelijk en in hoge kwaliteit uitzendt. Zodoende kan er vanaf elke locatie gestreamd worden. Dus ook vanaf locatie waar geen internet aanwezig is. Tevens bieden wij de mogelijkheid om te streamen met meerdere camera’s gelijktijdig, waarbij er vanuit verschillende standpunten geschakeld worden. Dit geeft een professioneel ogend resultaat zonder dat jullie of jullie gasten er iets van merken.

DESTINATION WEDDINGS
Ga je trouwen in het buitenland? Hoe gaaf is het dan als jullie familie en vrienden in NL de ceremonie in het buitenland live kunnen meebeleven? Als je ons meeneemt om jullie huwelijk ter plekke in superieure 4K UHD of 4K HDR kwaliteit te laten filmen, kunnen we tegelijkertijd ook de livestream professioneel verzorgen.

Omdat ik livestreams kan verzorgen via meerdere 4G verbindingen gelijktijdig, kan er live vanaf nagenoeg elke locatie worden uitgezonden, ook als er nauwelijks signaal beschikbaar is.
Indien gewenst kan er ook met meerdere camera’s gelijktijdig worden gestreamd mits we dat vroegtijdig weten en er capaciteit voor hebben.

Neem gerust contact met mij op als er vragen over zijn met betrekking tot het livestreamen of dat jullie mij wilt boeken. U kunt mij altijd bellen op 0646098591 of mailen naar info@haddersmedia.nl 

TERUG

Otto Hadders met videocamera

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring.

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!