Hieronder een selectie van video's die ik door de jaren heen heb gemaakt. Om afspeelproblemen te voorkomen zijn deze video's niet in de hoogste kwaliteit te bekijken, ze zijn bedoeld om een indruk te geven van mijn werk.

logo_hs opleidingen_detach

Wervingsvideo rigger

vermeer uitvaartzorg

Uitvaart regelen tijdens je leven

Het bespreken van je uitvaart bij in leven zijn is vaak niet gemakkelijk. In deze video leggen uitvaartverzorger Peter Vermeer uit Veenoord en een klant uit waarom het verstandig is om dit juist wel te doen.

Wat is toezicht nieuwe stijl?

Opleiding Erkende Toezichthouder Nieuwe Stijl

De Erkende Toezichthouder staat voor het “nieuwe denken” in toezicht. Voor deze organisatie heb ik de nieuwe serie e-learning video’s mogen verzorgen.

Workaholy

Workaholy, De Kickoff

Op 26 november 2019 was de kickoff van Workaholy. Een initiatief van Interserve Nederland. Een community met als thema geloof en werk. Hadders Media kreeg de opdracht om hiervan een videoverslag te maken. Opnamen zijn gemaakt in 4K UHD gebruik makend van een 3-camera opstelling.

LOGO_SafeCollect

Safe Collect Incasso

Het niet betaald krijgen van facturen bezorgd mening ondernemer hoofdpijn. Safe Collect Incasso gaat adequaat en doeltreffend te werk om die facturen te innen.

Huis02

Nieuwbouwproject Winkelakkers

Van Mijn Makelaar Dekker en de Vreeze uit Emmen kreeg ik de opdracht om een promo te maken over het nieuwbouwproject aan de Winkelakkers in Emmen.

Het geheim van de uitbundige bloei van Huyskweker zomerbloeiers

Huyskweker voorbereidingen

Deze bedrijfsvideo over het geheim van de uitbundige bloei van Huyskweker zomerbloeiers is opgenomen in 4K (3840×2160) High Dynamic Range (HLG) waardoor de beelden rijk zijn aan details en kleuren. Beschik je over een monitor of TV die HDR gecertificeerd is dan kan je optimaal van deze beeldkwaliteit genieten.

productieproces

Productieprocessen

Voorbeeldvideo over het productieproces van hydraulische cilinders.

HyLu aandraaitool

HyLu programmeerbare aandraaitool

Speciaal voor de automotive industrie heeft HyLu uit Emmen een nieuwe aandraaitool met programmeerbaar aandraaimoment ontwikkelt en gebouwd waardoor nauwkeurige serieproductie mogelijk is.

Guy Strijbosch Businesscoach

Guy Strijbosch Businesscoach

Guy Strijbosch is een van de beste LinkedIn specialisten van Nederland. Voor hem maakte ik een aantal korte pichtvideo’s ten behoeve van de Vliegende Start Doos voor startende ondernemers.

waal in vlammen ©Copyright Hadders Media

Waal in vlammen

Waal in Vlammen is een uniek evenement voorafgaande aan de Nijmeegse Vierdaagse. De mooie cruiseschepen van Sijfa Cruises werden tijdens dit evenement ingezet als hotelschepen. Vanaf het dek had je tijdens Waal in vlammen 2017 een prachtig uitzicht op het spectaculaire vuurwerk en opening van de vierdaagse.

CijferAdvies ©Hadders Media

CijferAdvies – omdat bij cijfers advies hoort!

CijferAdvies is een samenwerkingsverband van zelfstandige werkende administratiekantoren met zo’n 24 vestigingen door heel Nederland. De manier van samenwerken en kennisdelen i.c.m. een sterke marketing maken dit concept tot een sterk geheel. De bedrijfsvideo laat de voordelen en de sterke punten zien en nodigt je uit om aan te sluiten.

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!