live stream

Hadders Media is een all-round videoproductiebedrijf met jarenlange ervaring. Naast het produceren van vele soorten video’s en films verzorg ik ook hoge kwaliteit livestreams voor bedrijven, organisaties, overheden, uitvaarten en destination weddings.

Livestreaming is een populaire techniek waarbij video & audio in real time via het internet wordt uitgezonden en beschikbaar gesteld. Het biedt klanten, prospects, cursisten en volgers, waar ook ter wereld, de mogelijkheid om uw business via een al dan niet afgeschermde internetverbinding live te volgen. Livestreams hebben daarom een zéér hoge attentiewaarde en zijn ideaal om uw bedrijf of organisatie goed onder de aandacht te brengen, mensen met elkaar te verbinden en méér volgers te werven.

Zoals we allemaal om ons heen merken zijn, als gevolg van alle Covid-19 maatregelen, grote meetings en bijeenkomsten met veel deelnemers, niet of nauwelijks nog mogelijk. Bedrijven die veel exposeren op beurzen, netwerkbijeenkomsten en opleidingen zien minder klanten en moeten creatief zijn en andere middelen inzetten om nieuwe en bestaande klanten te bereiken.

Livestreaming is een moderne videotechniek die zeer geschikt is om op creatieve wijze om te gaan met deze nieuwe werkelijkheid. Via een livestream kan men uw business live volgen via uw eigen internetsite of via een livestreamkanaal.
Openingen, productlanceringen, seminars, speciale gebeurtenissen zoals een jubilea of het in het zonnetje zetten van een medewerker zijn ideale thema’s voor een livestream.

Met mijn jarenlange ervaring en kennis kan ik u uitstekend van dienst zijn met het verzorgen livestreams. Professionele 4K UHD productiecamera’s, audio- en livestreamapparatuur staan garant om hoge kwaliteit video en livestreams voor u te realiseren. Ook opstellingen met meerdere camera’s gelijktijdig behoort tot de mogelijkheden.

Hoge kwaliteit en flexibiliteit
Livestreams kan ik zowel op vaste locaties als “On The Road” verzorgen. De livestreamapparatuur bundelt meerdere signaalbronnen van verschillende 4G netwerken, Wi-Fi en Ethernet tot één sterke en stabiele stream, waardoor haperende beelden of signaalverlies vrijwel uitgesloten zijn. Valt een van de 4G netwerken uit of heeft deze een zwak signaal, dan loopt de stream ongehinderd door via de andere signaalbronnen en merkt de kijker daar niets van. Deze unieke “bonding techniek” zorgt niet alleen voor een veel stabieler signaal, maar ook voor een scherper en gedetailleerder beeld waardoor de kijker een betere indruk krijgt. En die eerste indruk is altijd bepalend, dus moet die goed zijn. En daar sta ik voor.

Wilt u meer weten wat video en livestreaming voor u kan betekenen? Bel dan 0646098591 of mail naar info@haddersmedia.nl  Ik sta u graag te woord en denk graag met u mee.

 

TERUG