MET VIDEO BEREIK JE MÉÉR!
Steeds méér klanten kiezen voor een bedrijf op basis van een online bedrijfs- of productvideo

Video is de beste (online) marketingtool voor elke organisatie

Bedrijfsvideo

De beste (online) kennismaking met je bedrijf. Laat zien wie je bent en wat je kunt betekenen voor klanten. 

E-learning / Instructievideo

Video is voor het opleiden van personeel van onschatbare waarde. Geschreven handleidingen en instructies worden door niemand graag gelezen. Een e-learning of instructievideo is bewezen effectiever.

Livestreams

Bereik méér mensen met livestreamen van bijzondere gelegenheden zoals openingen, lezingen, studies, uitvaarten, huwelijken etc.

Productvideo

Productinformatie wordt vaak slecht gelezen, maar met een video breng je je product en/of productieprocessen optimaal onder de aandacht.

Vacaturevideo

Een moderne en eigentijds manier om personeel te werven. Anders dan bij een traditionele vacature met alleen tekst trigger je de kandidaten op een doeltreffende wijze.

Videomarketing

Video kan je heel krachtig als marketingtool inzetten door middel van de videobrochure. Zo maak je met video een perfecte 1e indruk en kom je professioneel en onderscheidend over zonder dat WiFi, een internet- of dataverbinding nodig is. 

HM-video-vector

Met een professionele video scoor je hoger in Google!

YouTube is de grootste zoekmachine na Google en heeft de hoogste domain authority van 100/100. Door met je bedrijf of product aanwezig te zijn op YouTube, bereik je dus niet alleen meer potentiële klanten, maar kun je ook de ranking van je website in de zoekmachine vergroten!

Lees hier hoe het werkt >>>

Waarom zou je kiezen voor Hadders Media?

  • Persoonlijk contact

    Ik denk graag persoonlijk met je mee en zet nét dat stapje extra om voor jouw organisatie het beste resultaat te behalen.

  • Heldere tarieven

    Videomarketing is een snel groeiende markt, waardoor je al snel de hoofdprijs betaalt. Bij mij kun je rekenen op duidelijke en eerlijke tarieven.

  • Netwerk van specialisten

    Soms heb je meer nodig dan een video. Ik werk nauw samen met marketeers, online business developers en webdesigners die je verder kunnen helpen. 

Otto Hadders met videocamera
videobrochure-hadders-media

Echt goed opvallen doe je met de unieke videobrochure

Ja, je ziet het goed: een brochure mét video en geluid. Want een video zegt meer dan 1000 woorden. De ultieme marketinguiting om potentiële klanten mee te verrassen en te overtuigen! 

Meer lezen >>>